mandag 28. april 2008

liderna grønka som hagar


Her ser de utsynet frå vindauga mitt. Ein grand grønare sidan sist.













Utsending 161 frå SmiN hev kome att frå landsmøtet i Noregs Mållag, og under måndagsbilætet legg ho inn eit glimt frå flyturen heim til Nidaros. God kveld!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Eg ser Akinol ynskjer å få meg inn på "antispycompani.com". Sidan eg nokon gonger har trøbbel med å halde magen i ro dagen etter eg har drukke mykje øl og sånt, var det like før eg trykte.
Men så kom eg på at det jo er litt godt å spy no og då. Den kjensla vil eg ikkje gjeve frå meg. Iallfall ikkje til ei vevside.

Fine bilete!

Fridtun sa...

No kann Akinol drikka so mykje metanol han vil. Han er vist burt frå sida mi.

Anonym sa...

Hæ? Får du frekke kommentarer på sida di Kristin?

Men eg likar måndagsbileta dine :D

Engeline sa...

Du kan slette dem helt, vet du, alle disse teite kommentarfolkene med meningsløse sider. Jeg tror det er en slags blogginfluensa. Trykk på minisøppelspannet, trykk "fjern innlegget", men kryss av i den bittelille ruten med "fjern for godt" først. Da blir teite kommentarer helt borte, som om de ikke eksisterte.

Både mandag og flybilde var flott, forresten. Men jeg gleder meg til grønneksplosjonen som må komme, det er fortsatt litt for bart etter min smak - jeg tror kanskje det vil bli flott neste uke! Ditt vårprosjekt er derfor verdsatt!

Fridtun sa...

Som sagt, so gjort!

Takk-takk, dette skal eg halda fram med heilt til sumarferien tek meg. Eg er jaggu nøgd med å vera mor til eit slikt prosjekt.

Men endå meir nøgd med å ha gode vener som kjem med tanker og takkar og innspel jamt og samt.

Takk.